SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÅRTERMINEN 2021
Vårterminen startade vecka 4. Lov vecka 9 och 15. Terminen slutar preliminärt vecka 1.

Under vårterminen 2020 har vi 6 grupper inom barngymnastiken.


- Diamanterna, för barn födda 2015-2016. Tränar på måndagar mellan klockan 17-18 i Breddenskolans gymnastiksal.


- Safirerna, för barn födda 2011-2012. Tränar på onsdagar mellan klockan 18-19 i Breddenskolans gymnastiksal.


- Smaragderna, för barn födda 2013–2014. Tränar på lördagar mellan klockan 10–11 i Breddenskolans gymnastiksal.


- Opalerna, för barn födda 2013-2014. Tränar på lördagar mellan klockan 10-11 i Odenskolans gymnastiksal.


- Pärlorna, för barn födda 2015-2016. Tränar på söndagar mellan klockan 10-11 i Breddenskolans gymnastiksal.


- Korallerna, för barn födda 2017-2018. Tränar på söndagar mellan klockan 09-10 i Breddenskolans gymnastiksal. Denna grupp får i dagsläget inte starta då det blir för många medlemmar i lokalerna.


Anmälan till barngymnastiken är alltid öppen, och eftersom vi fyller på i de befintliga grupperna vid avhopp är det en bra idé att placera ert/era barn i kö oavsett om terminen redan har börjat eller om grupperna är fulla.


De barn som redan har plats i en grupp har förtur till kommande termin. Föräldrar blir tillfrågade per mejl om barnet vill fortsätta kommande termin innan vi erbjuder plats till de barn som står i kö. Viktigt att detta mejl besvaras inom den tid som anges för att inte förlora sin plats i en grupp och därmed behöva ställa sig i kö på nytt.


Ni är varmt välkomna att kontakta mig under terminens gång om intresse skulle uppstå för att starta upp en grupp, oavsett årskull.


Som ledare får du:

  •  Garanterad plats i gruppen till ditt/dina barn i den grupp du leder/hjälpleder
  •  Halverad terminsavgift för ditt/dina barn i den grupp du leder/hjälpleder
  •  Ett mindre ledararvode
  •  Ledartröja


Att känna till:

  • Om man inte känner sig bekväm med att ta ansvaret som huvudledare kan man välja att tillsammans med någon annan dela på huvudledaransvaret
  • Ju fler ledare man är i en grupp, desto fler stationer med passning går att ha vilket ofta leder till större utveckling och högre kvalité på lektionerna
  • Det krävs inga  förkunskaper, huvudsaken är att det finns engagemang och gympaglädje! Vi erbjuder alla våra ledare utbildning.
  • Färdiga material, kompendier med färdiga banor och lektionsplanering finns

 

Återkom till oss så snart som möjligt vid intresse så att så många barn som möjligt kan få uppleva gymnastikglädje och gemenskap!

 

För frågor, funderingar och feedback kring barngymnastik är ni välkomna att maila till barn@uvgk.nu där svarstiden beräknas vara ungefär en vecka. 

 
Sponsorer