SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Upplands Väsby GK
Gymnastik
Frågor och svar

Barngymnastik

I barngymnastiken lär barnen känna gymnastiksalens olika redskap och träna de tolv grundmönstren; åla, stödja, krypa, gå, springa, hoppa, klättra, hänga, balansera, rulla, fånga och kasta. Det är redskapsgymnastik med mycket lek och skoj. De flesta grupper bygger upp olika redskapsbanor och varvar det med roliga lekar. Det viktigaste är att ha kul!

 

Barngrupper

Barngrupperna är för barn 1,5 - 9 år. Där gympar barnen utan sina föräldrar. Föräldrarna får sitta och vänta ute i omklädningsrummet eller åka iväg en stund.


Stor och liten

Stor och liten grupperna är för barn 1-3 år. Där gympar barnen tillsammans med sin förälder eller annan vuxen. Det går bra att variera den vuxna under terminen och man betalar bara medlemsavgift för en vuxen. 

 

Barngymnastiken använder sig av följande hallar:

Breddenskolans gymnastiksal ligger på Sommarvägen i Grimstaby. Parkera vid pizzerian och gå sedan snett upp till vänster när du har ryggen mot parkeringen.

 

Odenskolan 
Eddavägen 1 

 

Runbyskolans Tälthall

Lövstavägen 1

 

Kläder

Det är bra att ha mjuka kläder på gympan, exempelvis linne/t-shirt och shorts/tajts. På fötterna är det bäst att vara barfota, mockasiner eller mjuka "dansskor" går också bra att ha. Gymnastikskor kan bli klumpigt och med bara strumpor blir det lite halt. 

 

Att tänka på till gympan

  • Vattenflaska
  • Sätt upp håret om det är långt 
  • Inga smycken
  • Gärna nedklippta naglar för att undvika att barnen river eller skadar sig själva eller sina medgymnaster
  • En frukt att äta efter träningen
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Upplands Väsby Gymnastikklubb, 11/03 19:38 
Upplands Väsby Gymnastikklubb, 03/03 21:42 
Upplands Väsby Gymnastikklubb, 20/10 00:41 
Upplands Väsby Gymnastikklubb, 15/10 16:13 
Upplands Väsby Gymnastikklubb, 31/07 09:17 
Upplands Väsby Gymnastikklubb, 10/07 21:13 
 
Facebook
Sponsorer