SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Upplands Väsby Gymnastikklubb
Vi är en Ideell förening utan anställda, där vår ambition är att driva föreningen med hjälp av eldsjälar och hålla gymnastiken levande. 
 
Vi har olika typer av gymnastik att erbjuda:
*Barngymnastik
*Truppgymnastik
*Trampolin
*Gymmix- Vuxengymnastik
 
För att anmäla sig till någon av våra discipliner går du in på Anmälan medlemskap och fyller i formuläret. (detta gäller EJ barngymnastiken! Bokningen öppnar upp inför varje termin. Under barngymnastik - Anmälan ser ni när det finns plats att boka)
 
Vi har något längre kötider till Trupp och Trampolin, vi ber er att ha lite överseende då trycket är hårt just nu.
2022-11-22 15:35

Idag startar Black Week, en vecka där Sponsorhusets 600 butiker sänker sina priser på nästan allt och även höjer sin ersättning. Att gå via Sponsorhuset gynnar alltså både dig själv och Upplands Väsby GK, inget blir dyrare för dig som handlar.
Se alla grymma kampanjer här: https://www.sponsorhuset.se/upplandsvasbygk/rea-kampanjer
Saknar du inlogg? Skapa ett sådant enkelt här: https://www.sponsorhuset.se/upplandsvasbygk/bli-medlem

Vilundahoppet 13 november 2022
2022-11-14 09:34

I söndags var det dags för vår årliga regionstävling i trampolin, Vilundahoppet, som alltid äger rum på farsdag.

 

Det var gymnaster från Uppsala Gymnastikförening, Hammarbygymnasterna, Österåkers Trampolinförening och UVGK som tävlade under hela dagen.

 

UVGK gjorde bra ifrån sig och kammade hem många medaljer och många fina placeringar. Kul att se att finns så många duktiga gymnaster i vår förening.

 

Passar på att tacka alla föräldrar som hjälpt till med bakning, upp och nedplockning, passare, kioskpersonal mm. Utan er föräldrar så är det svårt att göra ett så bra arrangemang. Tack igen och stort grattis till alla duktiga gymnaster.

Nyheter från våra grupper
Trupp Grön 2, 02/08 08:43 
Trupp Grön 1, 15/11 13:58 
 
Sponsorer